ŞEKER BAYRAMI ALMANYA ROMANTİK YOL & REN VADİSİ & BODENSEE GÖLÜ Tur Programı

Şeker Bayramı

ALMANYA ROMANTİK YOL & REN VADİSİ & BODENSEE GÖLÜ

Ren (1) – Würzburg – Wikersheim – Rothenburg (1) – Ausburg (2)

Füssen (1) – Bodensee (2)

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

17 Temmuz Hareket 7 Gece

Merkeze yakın oteller!

PROGRAM
1. Gün: ISTANBUL – FRANKFURT – REN VADİSİ
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde THY kontuarında saat 06.00’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 1587 sefer sayılı uçağı ile saat 08.15’te Frankfurt’a hareket. Yerel saat ile 10.35’te Frankfurt’a varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Frankfurt şehir turu. Paulskirche, Maintower, Gothe’nin Evi, Aziz Paul Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Sonrasında, tablo güzelliğinde kasabalar, romantik kırlar, görkemli şato ve katedraller ile süslü Ren Vadisi ve vadinin en önemli şehirlerinden biri olan Heidelberg ve kalesi görülecek yerler arasındadır. Geceleme Ren bölgesi otelinizde.

2. Gün: REN VADİSİ – WÜRZBURG – WIKERSHEIM – ROTHENBURG
Sabah kahvaltısından sonrası Würzburg’a transfer. Almanya’nın Bavyera eyaletinde yer almakta olan ve 5. Büyük şehir olan Würzburg gezimizde, Kraliyet Sarayı, Rezidenz Platz ve Katedral görülecek yerler arasındadır. Ardından 12.yy’dan kalma Wikersheim Kasabası ve Şatosu görülecektir. Rothenburg’a transfer. Almanca’da Kırmızı anlamına gelen “Rot” kelimesi ile  Kale anlamına gelen “Burg” kelimelerinden ismini almıştır. Dünya savaşı esnasında savaştan en az etkilenen şehirlerden biridir. Bu güzel şehirde yapılacak gezi sonrası, Noel köyü olarak bilinen meydandaki yürüyüş yolunda alışveriş için serbest zaman. Geceleme otelinizde.

3. Gün: ROTHENBURG – DİNKELSBÜHL – NORDLINGEN – AUSBURG
Sabah kahvaltısının ardından Dinkelsbühl şehrinine hareket. Aziz George Katedrali ve 13.yy’dan önce kilise olan daha sonra Külliye’ye çevrilen Külliye Evi görülecektir. Sonrasında ise dev bir meteor krateri üstüne kurulmuş olan Nordlingen panoramik gezimizin ardından Ausburg’a varış. Azize Anna Manastırı, Dom Azize Mary Katedrali, Aziz Ulrich ve Aziz Afra Kilisesi, Fugger’in konutları, panoramik görülecektir. Geceleme otelinizde.

4. Gün: AUSBURG
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak organize edilecek olan Münih & Salzburg turu (75 Euro). Geceleme otelinizde.

5. Gün: AUSBURG – FUSSEN
Sabah kahvaltısından sonrası Fussen’e hareket. Varışımıza istinaden Schloss Neusschwanstein Şatosu'na gidiyoruz. Romanist stilde yapılan bu kale Kral Ludwing tarafından 1869 yılında yaptırılmıştır. Gezimiz bitiminde otelinize transfer. Geceleme otelinizde

6. Gün: FUSSEN – BODENSEE GÖLÜ
Sabah kahvaltısının ardından Avrupa’nın 3. Büyük gölü olarak bilinen Ren Nehri’nin de bağlandığı Almanya, İsviçre ve Avusturya’nın kesiştiği ve ülkelere ait adaların olduğu; Konstanz, Meersburg, Unteruhldingen, Uberlingen, Friedrichshafen ve Lindau şehirlerine kıyısı olan Bodensee’ye hareket. Varışımızın ardından alışveriş ve çevre gezisi için serbest zaman. Ayrıca Avrupa jet sosyetesinin uğrak yeri olan, gece hayatı ve Casinoları ile meşhur St.Gallen-Bodensee görülecek yerler arasındadır. Geceleme Bodensee bölgesi otelinde

7. Gün: BODENSEE GÖLÜ
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak organize edilecek olan Zürih&Bern turuna katılabilirler (75 Euro). Geceleme otelinizde.

8. Gün: BODENSEE GÖLÜ – STUTTGART – İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından Stuttgart havalimanına transfer. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Avrupa’nın en ünlü Outlett şehri olan Metzingen’de yüksek oranlara varan indirimlerden yararlanarak dünyaca ünlü markaların ürünlerini satın alabilecekleri alışveriş turuna katılabilirler (20 Euro). Keyifli alışverişimizden sonra Stuttgart havalimanına transfer, Türk Havayolları’nın TK 1706 seferi ile saat 18.55’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22.45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

—   Türk Havayolları ile İstanbul – Frankfurt / Stuttgart -İstanbul parkurunda uçak bileti,

—   Havalimanı vergileri,

—   3*/4* otellerde oda kahvaltı konaklamalar,

—   Alan/otel/alan transferleri,

—   Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri,

—   Frankfurt, Ren Vadisi, Heidelberg, Würzburg, Wikersheim, Rothenburg, Ausburg, Fussen ve Bodensee panoramik şehir turları,

—   Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

—   Vize ücreti, servis bedeli ( 120 Euro )

—   Zorunlu sigorta ücreti (15 Euro)

—   Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları

—   Yurt dışı çıkış harcı bedeli

—   Müze ve ören yerleri girişleri

—   Rehber ve şoför tipleri



Notlar

*** Ekstra turlar min. 20 kişi oluştuğunda yapılacaktır. Rehberlerimiz gerekli gördükleri takdirde ekstra turların günlerinde değişiklik yapabilirler.

*** 3 kişilik (Triple ve Dbl + Chd) oda kategorisi her tarih için max 3 oda ile sınırlıdır. 3. Yataklar sofa bed şeklinde verilecektir. 3 ayrı yatak olarak verilememektedir. Müsaitlik almanızı rica ederiz.

*** Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda, tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yol üzerinde yer alan toplu ulaşım kullanabilecekleri dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.

*** Programa dahil olan şehir turlarımız, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve panoramik olan yapılan maksimum 2 saat süreli, içeriği değişmemek kaydıyla farklı günlerde düzenlenebilecek olan turlardır.

*** Promosyon ve Erken Rezervasyon kampanyalı turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz.

*** Fuar, Kongre, Konser veya özel etkinlik gibi dönemlerde otellerimiz yukarıda belirtilen km.lerden daha fazla, merkeze daha uzak olarak kullanılabilecektir. Böyle bir durum gerçekleşmesi halinde turun hareketinden 15 gün önce tarafınıza bilgi verilecektir.

* Emkatur, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

Emka Tur
Halaskargazi Cad. No 3 Kat 1 Harbiye Şişli İstanbul
02122191888


Bu çıktı 20.04.2024 13:08 tarihinde verilmiştir. Emka Tur tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.